Logo grantwriting.ro (scriere de proiecte)

Grantwriting.ro ofera servicii de scriere de proiecte si propuneri de finantare, evaluare proiecte de finantare si identificare a surselor de finantare pentru proiecte.

Aceste servicii se adreseaza micilor intreprinzatori si tuturor organizatiilor si institutiilor - scoli, universitati, asociatii, organizatii non-guvernamentale, primarii, autoritati locale - ce doresc sa obtina fonduri si finantari nerambursabile in mod organizat, prin solicitarea de granturi si propuneri de finantare.

Exemplele de proiecte de mai jos sunt insotite de ce spun clientii care au beneficiat de serviciile Grantwriting.ro.

Scriere de proiect

scriere proiecte de finantare

Asociatia "Prietenia" doreste sa ofere tinerilor cu deficiente mentale o sansa de a se integra in munca si in societate. Ideea proiectului a primit si un nume iar "Sansa ta" s-a incadrat in obiectivele unui apel lansat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse pentru proiecte finantate prin programul PHARE.

Asociatia a identificat singura sursa de finantare dupa care a contractat Grantwriting.ro pentru scriere de proiect. Pe parcurs, Grantwriting.ro a acordat complementar acestui serviciu si identificarea de parteneri pentru proiect, iar aplicatia de proiect a fost finalizata.

"Am primit pe langa proiectul scris idei pentru proiect, contributie in gasirea partenerilor potriviti, Grantwriting.ro a fost mai degraba un aliat in proiectul nostru."
Daniela Laptoiu - Director Executiv

Mai multe detalii despre proiectele Asociatiei Prietenia.

Identificare surse de finantare

Societatea Culturala Aromana avea un proiect de suflet pe care presedinta asociatiei dorea de mult sa il implineasca. "Sutsata" doreste sa traduca si sa publice o carte, "Aromanii", scrisa de Gustav Weigand in 1894, in care sunt consemnate date istorice, filologice si etnologice despre aromani.

identificare surse de finantare pentru proiecte

Presedinta societatii a selectat serviciul de identificare surse de finantare al Grantwriting.ro pentru ca dorea mai intai sa se asigure ca ideea publicarii cartii este de interes. Ca urmare, pentru a afla cine ar putea finanta acest proiect, Grantwriting.ro a analizat o serie de surse externe, interne, organizatii neguvernamentale, institutii de stat si persoane private. Grantwriting.ro a prezentat Societatii Culturale Aromane lista cu sursele de finantare care si-au confirmat interesul pentru proiect.

Deoarece una din sursele de finantare identificate urma sa lanseze in curand un apel pentru proiecte editoriale, Societatea Culturala Aromana a hotarat sa depuna proiectul in cadrul acelei runde de finantare si a contractat si serviciul de scriere de proiect.

"Am avut colaborarea de care s-ar bucura orice organizatie, bazata pe seriozitate, profesionalism, perseverenta."

Chirata Gheorghe - Presedinte

Mai multe detalii despre activitatile Societatii Culturale Aromane

Evaluare de proiect

Scoala de Arte si Meserii din Butea - Iasi este scena unui fenomen tot mai des intalnit in anumite zone ale tarii, unde parintii au plecat in strainatate la lucru si si-au lasat copiii in grija altora sau a nimanui. Copiii isi pierd interesul pentru scoala, rezultatele lor scolare intra in declin si chiar abandoneaza sa mai frecventeze scoala.

evaluare proiecte de finantare

O profesoara infiinteaza un Comitet de initiativa locala care se responsabilizeaza pentru acesti copii, insa nu se opreste la atat. Combaterea fenomenului de parasire timpurie a scolii a devenit o necesitate si doamna profesoara incepe sa scrie proiectul "Nimeni nu e singur acasa" pe care doreste sa-l depuna in cadrul apelurilor pentru finantare POS-DRU pe axa prioritara si domeniul major de interventie in care se incadreaza problematica proiectului.

Atunci cand a apelat la Grantwriting.ro, proiectul era in parte scris insa initiatoarea lui dorea o evaluare a proiectului si o indrumare pentru a finaliza sectiunile incomplete. Raportul de evaluare a inclus recomandari care odata implementate, erau menite sa creasca punctajul pentru criteriile de evaluare si selectie a proiectelor.

"Mi-am dorit ajutorul unor specialisti. Sfaturile si implicarea in ideea noastra ne-au dat incredere ca vom reusi sa obtinem bani pentru proiect."
Greta Predoi - Director

Despre proiectele Scolii de Arte si Meserii din Butea - Iasi - SAM Butea

Pentru mai multe exemple de proiecte solicitate click aici Exemple de proiecte (1) si Exemple de proiecte (2)

[home] [finantare] [exemple proiecte] [consultanti][cursuri] [contact]

(c) proprietate intelectuala www.grantwriting.ro toate drepturile rezervate